De beroemde Steile Wand van Henny Kroeze vertrekt uit Nederland. Dé Hollandse Motorbeurs is de laatste keer dat dit unieke spektakel bekeken kan worden. Veel motorliefhebbers kennen de Steile Wand van de kermis of middels deze motormuis. Je kan deze stunt nog een keer bewonderen op 16, 17 en 18 november in Vijfhuizen. 

Henny Kroeze

Henny reisde er de hele wereld mee door en was op mening motorevenement te zien. Na achttien jaar in de Internationale Speedway had Henny zich gericht op de Wall of Death zoals men de Steile Wand in het Engels noemt. En, dat is niet voor niets want het rijden in de Steile Wand is niet geheel zonder gevaar. Zo eindigden enkele optredens op Dé Noordelijke Motorbeurs voor Henny in het ziekenhuis.

De aller laatste keer

Henny gaat met pensioen want het is mooi geweest. Er is helaas geen opvolger dus de Steile Wand wordt verkocht aan iemand in het buitenland. Dat betekent dat dit stukje nostalgie uit Nederland gaat verdwijnen, Henny was immers de enige die dit nog deed. Nog een maal, speciaal in vijfhuizen, zal Henny zijn ouderwetse Indian motorfiets uit het vet halen tijdens Dé Hollandse Motorbeurs. Kom komend weekend Henny aanmoedigen en bezorg hem een waardig afscheid.

Hollande Motorbeurs

Tijdens De Hollandse Motorbeurs presenteren bedrijven en organisaties hun producten en diensten die gericht zijn op motorgebied. Naast nieuwe en gebruikte motoren zijn er verder onder andere accessoires, kleding, uitlaten, banden, olie en smeermiddelen, merchandise, verzekeringen, reizen/toerisme, gereedschap, gehoorbescherming, rijopleidingen, shows, presentaties en demonstraties.
Diverse organisaties zoals de MAG en (overheids)instanties zullen ook aanwezig zijn. Via de standhouders zijn veel motormerken vertegenwoordigd waaronder Suzuki, Kawasaki, Honda, Yamaha, BMW, Triumph en Harley-Davidson.

Meer motormuizen? Check deze link.

Kaartjes

Wanneer:
Vrijdag 16 november: 13:00 – 22:00 uur
Zaterdag 17 november: 10:00 – 18:00 uur
Zondag 18 november: 10:00 – 18:00

Prijzen:
Volwassen: 12 euro
65+: 7 euro
Kinderen t/m 12 jaar: gratis

Website: www.dehollandsemotorbeurs.nl
Facebook: facebook.com/dehollandsemotorbeurs
Twitter: @motorbeursholl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here