Dertigers herbeleven vrijdag 3 november hun 90’s in het Patronaat. Veel Haarlemse dertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick-feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996. Sinds negen jaar verzamelen deze feestbeesten zich iedere eerste vrijdag van november voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen en muziek uit hun jeugd.

Muziek uit de 90’s

Het was muzikaal een mooie tijd, want hokjes bestonden nog niet: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Paul Elstak gingen hand in hand. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! Organisator DJ FlexyFrank draait al deze 90’s klappers, de vergeten pareltjes én guilty pleasures. Daarnaast is er altijd een surpriseoptreden, een fotowand én zijn er vele extra verrassingen op de avond. Dit 25+ feest is ideaal voor iedereen die van een 90’s-feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten.

“Wij hadden nooit kunnen dromen dat we 21 jaar na ons eindexamenfeest nog jaarlijks zo’n groot feest zouden geven, waar al onze vrienden en bekenden allemaal bijeen komen! Al zal de kater wat langer duren dan toen we 18 waren haha!” – Frank & Nick 

90’s Party

Heb jij zin een avondje terug naar de 90’s dan zit je deze vrijdag goed in het Patronaat. De ervaring van Frank & Nick beloven veel goeds. De voorgaande edities waren uitverkocht dus dat belooft wat voor vrijdag 3 november! De early birds zijn al weg, maar er zijn nog wel groepskaarten en natuurlijk normale tickets. Hou Facebook in de gaten voor alle updates en om al in de stemming te komen kun je hier beelden checken van de teaser of de check de beelden uit 1998.

90’s Party | Vrijdag 3 november 2017 | Patronaat | 22.00 – 04.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here