Herbeleef de 80’s in eerste Retro Game Café

0
895

Terug naar je jeugd met het eerste Retro game café Back2Play, dat in het centrum van Haarlem komt. Je kunt hier naar hartelust retro games spelen, op vijf generaties game consoles en handhelds. Mét een local brew en Tokyo treat binnen handbereik.

Retrosfeer en 80’s vibes

De jaren 80 en 90 werden vooral gekleurd door videogames. De eerste vijf generaties van game consoles en handhelds die eind jaren 70 startten en hun hoogtepunt bereikten in de 80’s en begin 90’s, zijn uitgangspunt voor Retro game café Back2Play. Aan alles is gedacht: de neonverlichting, muziek, classic cocktails en de retro games nemen de bezoeker mee naar de jaren 80. Dat kan zowel alleen als met een groep vrienden. Er zijn regelmatig thema-avonden en gametoernooien. En ook de niet-gamer kan genieten van de retrosfeer.

Voorbeeld van hoe het Retro Café eruit komt te zien.

Initiatiefnemers Retro game café Back2Play

Het is er nog niet! Een horecagelegenheid waar je in een relaxte omgeving, alleen of met wat vrienden, een lekker speciaal biertje kunt doen en Japanse treats kunt eten terwijl je Mario Kart speelt met (of tegen) je vrienden. Initiatiefnemers zijn Peter Heuvelman en André Mulder, ondernemers met bedrijfsmatige kennis en veel ervaring. Het initiatief wordt deels met eigen vermogen gefinancierd.

Animo voor retro gaming

Klinken de Commodore 64, Nintendo, Super Nintendo, Atari en Gameboy als muziek in de oren? Uit marktonderzoek blijkt dat er veel animo is voor retro gaming, passend binnen de huidige 80’s en 90’s revival. Back2Play biedt een aanvulling op het standaard avondje uit. Een bijzondere plek voor een hilarische avond vol gezelligheid en nostalgie. 

Doe mee met Back2Play

Wie die nostalgie van de 80’s een plek wil geven kan zelf meehelpen. Het toffe van Back2play is dat jij er onderdeel van kunt zijn. Door middel van crowdfunding kan iedereen mee investeren voor een jaarrendement van 4%, eeuwige dank en een bijzondere beloning! De link voor de crowdfunding is crowdaboutnow.nl. Meer inzicht krijgen in het financiële plan of andere vragen over het concept? Neem contact op voor meer informatie via info@back2play.nl. Doe mee en herbeleef de 80’s in Haarlem!

Meer Haerlems Bodem? Check dit artikel over duiklessen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here