Van zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober staat de Filmschuur in het teken van Cinekid! In de herfstvakantie zijn de allerbeste jeugdfilms te zien en zijn er twee toffe workshops. Ook dit jaar wordt Cinekid in de Filmschuur afgesloten met de Springende Spruiten Disco met DJ Belle.

Cinekid in de filmschuur

Welke films worden afgespeeld?

Tijdens Cinekid on Tour zijn er maar liefst negen films te zien, met onder andere Binti (8+), de openingsfilm van Cinekid 2019, waarin Binti al vloggend haar recht om te dromen opeist. In Wallay (11+) zie je de onhandelbare Ady die op bezoek moet bij zijn strenge oom in Burkina Faso. Mijn bijzonder rare week met Tess (8+) speelt zicht af op Terschelling en is een heerlijk zomerse verfilming van het gelijknamige boek van Anna Woltz. In Kapsalon Romy (8+) wordt de band tussen Romy en haar verwarde oma Stine steeds hechter. Wie zin heeft in verrassende animatiefilms heeft meerdere opties: In Solan & Ludwig gaan naar de maan (4+) volg je Solan en Ludwig in hun zenuwslopende missie in de ruimte. Volg Morten in zijn avontuur in een speelgoedbootje in Kapitein Morten en de Spinnenkoningin (6+). ZOOks (8+) laat een moderne wereld zien waarin de natuur verboden is. Volg Lotte en haar zusje Roosi in een zoektocht naar de mysterieuze vuurspugende draak in Lotte op zoek naar de Draken (4+). De allerkleinsten kunnen kijken naar vier korte en grappige animatiefilms in Animaatjes (3+).

Cinekid in de filmschuur

Workshops en een disco!

Vanaf maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober kunnen kinderen dagelijks meedoen aan twee workshops: Watch that sound (7+) en How to vlog (6+). Tijdens Watch that sound ontwerp je zelf een soundscape bij een film. Maak een vlog met behulp van een green screen tijdens de workshop How to vlog. Op zondag 27 oktober wordt Cinekid feestelijk afgesloten met de razend populaire Springende Spruiten Disco in Café Toneelschuur. DJ Belle zorgt voor veel swingende dansmuziek. Gratis toegang voor iedereen! Het hele programma is ook te vinden op filmschuur.nl/cinekid.

Cinekid in de Filmschuur kaarten

Kaarten bestellen kan op. www.filmschuur.nl, telefonisch via 023 517 39 10 of aan de kassa van de Filmschuur. De kassa is geopend van 10:30 uur tot 21:45 uur. Filmkaarten kosten € 6,- (kinderen t/m 12 jaar). Bij groepen van 4 of meer kinderen zijn de kosten € 5,- per kind. Volwassenen betalen voor filmkaarten € 8,00 of € 6,00 met Vriendenpas of CJP. De workshops kosten €5,- per kind. De Springende Spruiten Disco is gratis toegankelijk.

Meer HB? Check hier het artikel over de eerste editie van de week van het sporttalent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here