Het Gold Membership is een nieuw concept, speciaal voor de fanatiek, Haerlemse hardloper. Met één inschrijving ben jij verzekerd van startnummers voor maar liefst zes prachtige hardloopevenementen in de regio Haarlem. Maar let op inschrijven voor dit unieke Gold Membership kan alleen in de maand januari.

Het Gold Membership
Photo by Emma Simpson on Unsplash

Naast het gemak van één inschrijven ontvangt de hardloper een Early Bird korting en een voordeelpakket t.w.v. € 130,-.  Het Gold Membership biedt drie pakketten aan: het vrije keuze pakket, het 10 km pakket en het 5 km pakket. Samen met de partners van het SportSupport Loopcircuit is er voor de loper een zeer interessant voordeelpakket samengesteld. 

Heel jaar lekker rennen

Het Loopcircuit start in 2020 op 19 april met de tachtigste Pim Mulierloop, vervolgens op zondag 7 juni de HUGO BOSS Letterenloop. Op vrijdag 3 juli staat de ZorgSpecialist Grachtenloop op het programma en op zondag 13 september de Pierloop Velsen. De een na laatste loop is de Teva Halve van Haarlem op zondag 27 september en als laatste de Heemstede Loop op zondag 25 oktober. 

Extra cadeautje

Finishen als deelnemer bij alle 6 hardloopevenementen? Deze prestatie verdient een extra cadeau, de speciale Gold Membership medaille. Dit is niet zomaar een medaille, maar eentje van de buitencategorie die iedereen met trots wil laten zien.

Inschrijven en meer informatie over het Gold Membership. Check sportsupportloopcircuit.nl. Meer Haerlems Bodem. Check hier de expositie voor mensen die ander zijn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here