Kerst ziet er allemaal anders uit dan normaal. Maar dit betekent natuurlijk niet dat we niet meer kunnen genieten! Met dit pakket fix jij die romantische date, heb je zeker een gezellige spelletjesavond en trek je makkelijk die benauwde situatie met je schoonmoeder. Beloofd! Daarnaast help je natuurlijk ook de horeca zodat ook zij er warmpjes bijzitten deze dagen. 

Nieuwpakket van Gappie!

oud- en nieuwpakket van Gappie!

Hoewel we fysiek slechts in klein gezelschap het nieuwe jaar in kunnen luiden, willen we het toch gezamenlijk aanpakken door ONLINE met elkaar te zijn. Met positive vibes, gezelligheid, vrienden/kennissen en nieuwe gezichten. Dat klinkt voor ons als muziek in de oren. Daarom hebben is er een speciaal pakket samengesteld.

Het Gappie Tappie-pakket is gevuld met uiteenlopende producten van hoge kwaliteit. Bubbels, een ‘Haarlem Mule’-cocktailpakket, luxe borrelplank van de Kaaskampanje, special edition Jopen, Uiltje Brewing Company speciaalbier, sterretjes (die mogen nog wel namelijk) en natuurlijk kans op hele mooie prijzen, waaronder een reis naar Ibiza! Zie jij jezelf al liggen aan het strand?

Dus passen glitters, big smiles, kwissen en bubbels bij jou? Kom dan met ons 2020 afsluiten en laten we 2021 met elkaar verfrissend beginnen door gezamenlijk een online nieuwjaarduik te doen in je tuin, op je balkon of in je badkuip. Gezellig!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here