De derde editie van ‘Het Reservaat’ in het Patronaat: een muzikale ontdekkingstocht waar Haerlems Bodem een kijkje ging nemen en een dansje waagde op verrassende techno- en housebeats, tot diep in de nacht. 

Het Reservaat

Tijdens de derde editie van Het Reservaat kwam de avond rustig op gang. Als we deze avond binnenstappen is de zaal zo goed als vol en zit de sfeer er al goed in. Het publiek is enthousiast, energiek en de nacht is nog jong. Tim Edens en Lex Longfield weten de zaal goed warm te maken voor een avond met de handjes in de lucht.

Het Reservaat
Handjes in de lucht!

Reinier Zonneveld

Om half twee staat producer Reinier Zonneveld op het programma. Voordat hij gaat draaien vuren wij backstage nog wat vragen op hem af. Hoe is hij bij het Patronaat terecht gekomen en hoe gaat hij inspelen op het Haarlemse publiek? Reinier kreeg de uitnodiging van de jongens van Het Reservaat en aangezien hij nog nooit in het Patronaat had gestaan, leek het hem leuk om een nieuwe plek te zien en nieuwe mensen te ontmoeten.
Reinier: “Het is druk vanavond. Ik heb er zin in. Ik ga vanavond nieuwe muziek draaien en een goede sfeer creëren in de zaal. Dat is het leukst van muziek: het publiek meekrijgen in jouw vibe.”

Het Reservaat
Spot de HB-sticker…

Ramos

De afsluiter van vanavond, Ramos, is voor de partycrowd zo goed als een bekende Haarlemmer.  Hij staat dan ook te draaien voor veel bekenden. Ramos:“Dat er veel bekenden zijn, maakt het draaien in je eigen stad wel heel erg leuk. Dezelfde mensen die op mijn eerste feest stonden, staan hier vanavond ook. Je groeit als het ware met elkaar mee.”
Vanavond draait er een leuke groep mensen: het voelt intiemer deze keer, en omdat veel dj’s elkaar kennen lijkt de sfeer ongedwongen. De setting geeft die sfeer een extra boost, want wie wil er nou niet dansen in de jungle tot in de vroege ochtend?

Het Reservaat
Tiger style…

De volgende editie is op 20 januari 2018, waar onder andere Mike Ravelli en Igor Spee zullen draaien. De eerste tickets worden al verkocht, je kunt Facebook in de gaten houden voor meer informatie!

Het Reservaat Het Reservaat

Fotografie: Sandra Reeb-Gruber

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here