Je ziet het goed, Het Reservaat gaat door! De mooie Haarlemse jungle heeft met Mike Ravelli een nieuwe vlam aan het roer en dat houdt in dat het vuur flink wordt aangewakkerd. Vrijdag wordt het vernieuwde Reservaat ingeluid met niemand minder dan techno-knaller: Karotte.

Het Reservaat Karotte
Foto: Joe van Kuik

20 september gaat het los en daarvoor heeft het Reservaat een grote held weten te strikken, Karotte. Iedereen weet dan meteen: gegarandeerd feest. Zeker als je hem wat langer zijn gang laat gaan, en laten ze dat nou eens geregeld hebben. Maar liefst 3 uur lang zal Karotte draaien. Deze Cocoon(ja, dat platenlabel van Sven Vath)-resident is geen onbekende voor Haarlem. Een ruime 10 jaar geleden stond hij alweer voor het laatst in de helaas inmiddels gesloten Club Stalker. Wat nog bekend is van die avonden was dat de wortel weet hoe hij een club moet slopen! Bij zijn is meemaken…

Het Reservaat Karotte
Foto: Joe van Kuik

Het Reservaat, Karotte

Karotte is in de scene een grote naam. Hij heeft onder andere zijn indringende sound op Welcome to the future, Time Warp en Tomorrowland ten gehore gebracht. Ook is hij een graag geziene gast op Thuishaven. Peter Cornley (1969, Saarbrücken), zoals zijn naam luid, komt komt uit Duitsland. Hij draait al sinds 2002 mee, niet zozeer als een producer maar als een dj van rauwe techno-pompers en fijne minimal.

Het Reservaat Karotte
Karotte op Echelon festival. Bron: wikipedia.

Dit event is pin only, plastic mee dus.

Wil je Karotte niet missen? Er zijn nog enkele kaartjes te koop. Meer Haerlems Bodem? Lees hier het interview met taxichauffeur Brian.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here