Muzikanten, exposanten, theatergroepen en anderen die actief zijn in de Haarlemse culturele sector kunnen zich vanaf nu aanmelden voor deelname aan het Haarlem Cultuur Festival 2018 (HCF 2018). Ook locaties die activiteiten willen huisvesten zijn van harte welkom. 

HCF 2018

Tijdens het Haarlem Cultuur Festival laat de stad zich van haar meest culturele kant zien. De grote culturele instellingen verzorgen in eigen huis een uitdagend programma met onder andere muziek, theater, beeldende kunst, dans, literatuur en film. Haarlemse (amateur)verenigingen, bandjes, singer-songwriters, kunstenaars en alle anderen die cultureel actief zijn worden uitgenodigd om aan te haken. Zo ontstaat gezamenlijk een bruisend festival dat jaarlijks ca. 27.000 bezoekers trekt. Het Haarlem Cultuur Festival vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018.

Bekijk de aftermovie van 2017:

Hoe werkt het?
Iedereen die wil deelnemen kan zijn of haar activiteiten tot 7 juli aanmelden bij het Haarlem Cultuur Festival via www.haarlemcultuurfestival.nl. Je organiseert je activiteit(en) zelf, regelt zelf een locatie en meld je aan via de website. Het HCF 2018 neemt jouw activiteit dan op in het programma en de promotie daarvan. Geïnteresseerden kijken voor meer informatie op www.haarlemcultuurfestival.nl. Het Haarlem Cultuur Festival vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here