Grote Hi-Ha-Hondelulkoek Voetbal Podcast met Pieter de Waard

0
169

Lockdown of geen lockdown, wij laten ons niet kisten. Dit is alweer de vijfde Grote Hi-Ha-Hondelulkoek Voetbal Podcast. Op een geheime locatie (de studio van Haerlems Bodem aan de Zijlweg in Haarlem) nemen de contentmakers annex influencers van Brilstand geheel belangeloos allerlei belangrijke kwesties door.

Deze keer in de show

Gaat het nog wat worden met Ajax in de Champions League? Wat was Frank Kramer voor een man en waarom vertelde hij in 1978 een mop over zijn broer die in de Sahara bomen omhakte? En wat is de speciale betekenis van de film over Heerenveen – Haarlem uit 1948 die onlangs is opgedoken? (We geven één hint: Abe Lenstra, Kick Smit én Kick Onkenhout.)

Wie zijn die gasten?

De influencers (we zeggen het nog maar eens) in de studio zijn in de vijfde podcast Dick Sintenie, Edwin Struis en Paul Onkenhout. De vierde man, Simon Zwartkruis, was elders in het koninkrijk op kosten van onze sponsors op reportage. Nu maar hopen dat hij niet is vergeten zich goed in te smeren.

Naast Frits en Heidi van Turenhout is er in de wervelende show vanuit de Brilstandbubbel een hoofdrol voor de Mystery Guest. Vanwege grote onbekendheid van de Mystery Guest moest zijn identiteit onmiddellijk bekend worden gemaakt, de verwarring is zo al groot genoeg. Algemeen directeur Pieter de Waard was trouwens de Mystery Guest. ‘Volgende keer ben ik weer bij’, zei hij uitgelaten, maar dat zullen we nog wel eens zien, want de concurrentie is groot en de ene na de andere Mystery Guest biedt zich aan.

Pieter de Waard vindt duidelijk dat hij ’te weinig aandacht heeft gehad’.

Terug naar de inhoud. De column van Edwin Struis over Diego Maradona, de Plaat zonder Verhaal van Memphis ‘It is what it is’ Depay, de jammerlijke degradatie van Pim Mulier, een korte analyse van Goudhaantje (dat is de halve kip van Herman Kramer), interessante reclameblokken (check Bifi!): de variatie was zoals altijd groot. Gelachen werd er ook. Onder meer Pieter-Jan Voerman uit Haarlem liet weten: ‘Ik houd wel van jullie humor.’

Reacties van dolenthousiaste luisteraars.
De mannen over de nieuwe plaat Heavy Stepper van Memphis.

Wil jij ook reageren, heb je vragen, wil je ons financieel ondersteunen of ben jij misschien Herman Kramer? Mail dan naar brilstand@gmail.com. Voor elke tiende mailer ligt een leuke verrassing klaar.

Behalve door Haerlems Bodem wordt deze podcast u, geheel kostenloos,  aangeboden door onze sponsors: café De Zwaan op de Kinderhuisvest  in Haarlem, WCJ Timmers elektrotechniek, ook uit Haarlem en Herman Kramer uit Joure. Begunstigt onze sponsors! Red de horeca, steek een lamp aan en eet een Goudhaantje!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here