Je hebt het misschien al gemerkt van of op weg naar Amsterdam. Maandag 1 oktober zijn bij Halfweg de werkzaamheden aan de N200 tussen Amsterdam en Halfweg gestart. Komende periode wordt daar groot onderhoud aan de weg en dijk uitgevoerd. Er worden nieuwe drinkwatertransportleidingen, een groene entree van Amsterdam en een nieuwe brug bij Halfweg aangelegd.

Goed voorbereid op weg

Komende maanden hebben weggebruikers daarom te maken met een nieuwe verkeerssituatie. Tussen Amsterdam en Halfweg is er één rijstrook per rijrichting beschikbaar. Dit zal vooral in de ochtendspits veel verkeershinder veroorzaken op de A200. Ook de omliggende wegen zullen de komende periode drukker worden door de werkzaamheden. Om vertraging te voorkomen wordt verkeer via borden omgeleid. Langs de wegen staan borden met actuele reistijden en de snelste route.

Wil je kijken hoe druk het op de weg is? Via de website van de Nieuwe N200 is via live camera’s te zien hoe het verkeer daar loopt – of stilstaat. Daarnaast kun je via routeplanners afsluitingen en omleidingsroutes zien. Ga dus voorbereid de weg op want stilstaan is voor niemand leuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here