Met trots hebben we onze spiksplinternieuwe website aan jullie gepresenteerd. Inmiddels wordt er goed gebruik gemaakt van de site en zijn de eerste reacties positief. Maar Haerlems Bodem zou Haerlems Bodem niet zijn als we onszelf niet zouden uitdagen en daarom willen we graag weten hoe onze bezoekers denken over onze nieuwe website. We horen met liefde wat we goed doen, maar nog liever wat beter kan. We nodigen je uit om deel te nemen aan een korte enquête over de website. Het doel van deze enquête is jouw mening te weten te komen over onze berichtgeving en diensten.

We gebruiken de resultaten van de enquête om onze berichtgeving en website verder te optimaliseren. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 2 minuten en onder de deelnemers verloten we 2x een Haarlems Grof koffiepakket. Dus, hoe denk jij over Haerlems Bodem?

Direct naar de enquête

Alvast bedankt voor je deelname aan de enquête. We geven in geen geval informatie van dit onderzoek door aan derden. We waarderen het zeer dat je wilt bijdragen aan de verbetering van Haerlems Bodem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here