Woensdag 5 juni is het Wereld Milieu Dag. Die dag is van 15:00 tot 17:30 uur de pop-up woningcheck aanwezig in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Neem je energierekening mee en je krijgt gratis advies hoe jij bespaart op de energierekening. Je kan je ook aanmelden voor de gratis woningcheck.

‘Hoe gasvrij ben jij?’

De vlam moet uit. De gasvlam dan… Haarlem wil in 2040 geen aardgas meer gebruiken om woningen en gebouwen te verwarmen. Hoe gasvrij ben jij al? Neem in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk ook een kijkje bij de tentoonstelling ‘In Haarlem staat een huis – Gasvrij wonen in Haarlem’. Daarin zie je wat andere Haarlemmers al doen om zich voor te bereiden op de energietransitie. Bekijk de voorbeeldwoningen en kom meer te weten over mogelijke aanpassingen, zoals koken op inductie, de werking van een warmtepomp of zonnepanelen. Ook is er informatie over de duurzaamheidslening van de gemeente. Wil jij je huis laten checken op energiezuinigheid? Meld je snel aan voor de gratis woningcheck via huizenaanpak.nl.

De pop-up woningcheck is woensdag 5 juni van 15:00 tot 17:30 uur. De tentoonstelling Hoe gasvrij ben jij? loopt tot en met zaterdag 7 september.

Meer Haerlems Bodem? Lees het interview met de organisatoren van de Koorbiënnale.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here