Regelmatig gaat Haerlems Bodem op bezoek bij Dierentehuis Kennemerland, waar honden en katten worden opgevangen door een grote groep liefhebbende vrijwilligers. Alleen zoeken deze dieren ook nog een liefhebbend baasje! Vandaar dat we deze keer hond Macy een podium geven, want deze lieve hond verdient een fijn thuis.

In dierenopvang Kennemerland in Zandvoort verblijven altijd een aantal honden waarvan hun baasjes helaas niet meer voor ze konden of wilden zorgen. Honden die op zoek zijn naar een nieuw thuis en een liefdevolle baas. Wij stellen je maandelijks aan een van deze honden voor. Denk jij dat je de ideale baas zou kunnen zijn voor één van deze lieverds, dan kun je bij de dierenopvang een afspraak maken voor een date. Samen met de medewerkers van de opvang kun je kennismaken met de hond en kijken of er een wederzijdse klik is.

En misschien ben jij wel de nieuwe liefde voor de hond van deze maand:

dierentehuis kennemerland

Macy is een lieve Stafford die sinds begin dit jaar in Dierentehuis Kennemerland verblijft. Ze is zeven jaar, maar gedraagt zich door haar speelse karakter niet zo! Ze is een intelligente, leergierige hond die naar mensen toe heel sociaal en nieuwsgierig is. Macy wil het liefst nieuwe dingen leren en doet dan ook graag denkspelletjes in het asiel. Ze doet bijvoorbeeld moeilijke puzzels waarbij je hondensnoepjes op een bepaalde manier te pakken moet krijgen.

macy macy

 

Met mensen is Macy heel goed, ze kan alleen wat te enthousiast worden bij andere honden, waardoor ze soms kan bijten. Daarom wordt er aangeraden een muilkorf om te houden en haar aan de lijn te houden als je met haar gaat wandelen. Verder gaat ze goed samen met kinderen ouder dan 12 jaar. Macy zoekt een baasje die lekker actief is en het leuk vindt haar nieuwe dingen te leren, zoals op een cursus! Maar rustig samen chillen vindt Macy ook absoluut fijn

macy

Vind jij Macy nou helemaal leuk en wil je haar het liefst nu al mee naar huis nemen? Neem dan contact op met het dierentehuis: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Let op: Het adopteren van een dier brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Denk dus eerst goed na voor je je aanmeldt.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here