Van vrijdag 13 juli tot en met zondag 22 juli 2018 wordt het weer volop genieten in het Haarlemse Pim Mulierstadion tijdens de Haarlem Honkbalweek 2018. Het sterke deelnemersveld met topteams uit Cuba, Japan, Chinese Taipei, Duitsland, Italië en Nederland staat garant voor een hele week mooi honkbal. De kaartverkoop is in volle gang!

Honkbalweek 2018

En zoals dat natuurlijk bij een echte Honkbalweek hoort is er rondom de wedstrijden volop ruimte voor muziek, clinics en andere evenementen. Samen met de KNBSB, vrijwilligers, partners en andere betrokken partijen wordt er hard gewerkt om van de 29ste Honkbalweek een groot succes te maken. Ga naar www.honkbalweek.nl voor het wedstrijdprogramma, tickets en andere toernooi informatie. Let’s play ball!

Check hier een kleine impressie van de Honkbalweek in 2016.

De Haarlemse Honkbalweek
De Haarlemse Honkbalweek is sinds 1961 voor veel Haarlemmers een begrip. Om het jaar betreden ruim 70.000 bezoekers het Pim Mulierstadion. Doch blijkt een hele generatie jonge Haarlemmers nog nooit een keer naar een wedstrijd te zijn geweest. Daar moet verandering in komen! Dit jaar is de Haarlemse Honkbalweek van vrijdag 13 juli tot en met 22 juli. Het belooft wederom een spektakel te worden met top honkballers uit Duitsland, Cuba, Japan, Chinese Taipei en natuurlijk Nederland.

Honkbalweek 2018

Meer info en kaartjes via honkbalweek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here