De 29e Honkbalweek Haarlem 2018 is weer voorbij. Op zondag 22 juli werd Japan de overtuigende (en ongeslagen) winnaar, dit was hun vierde Honkbalweek-titel. In de finale won het land van de reizende zon met 5-0 van Chinese Taipei. Het was een prachtige, zonovergoten week en zeer geslaagde week. We hopen dat het een voorbode zal zijn voor komende Honkbalweken. Tijdens de slotceremonie kondigde voorzitter Guus van Dee al vooruit te kijken naar de dertigste (jubileum) Honkbalweek editie, die zal plaatsvinden van 26 juni tot en met 5 juli 2020! 

Honkbalweek Haarlem 2018

Een evenement beginnen op vrijdag de dertiende kan natuurlijk problemen over jezelf afroepen. Zo niet voor de Honkbalweek, want die besloten dat wel te doen. En wat werd het een mooie ‘Week’. Lees er alles over op de website van de Honkbal. Hierbij een aantal prachtfoto’s door Rob Ouwerkerk.

Honkbalweek Haarlem 2018
Warmgooien van Italië.
Honkbalweek Haarlem 2018
Volle tribunes met enthousiaste en ontspannen, maar vooral genietende toeschouwers.
Honkbalweek Haarlem 2018
Cuba – Nederland. Petje af voor de volksliederen.
Honkbalweek Haarlem 2018
“Eyes on the ball”
Haarlem Honkbalweek 2018
Ook de verkoopjongens van Villa Westend vermaakten de mensen op de tribune!
Honkbalweek Haarlem 2018
“Oh I think that I found myself a cheerleader. She is always right there when I need her.”
Honkbalweek Haarlem 2018
Sliiiidddddddeeeeee!
Honkbalweek Haarlem 2018
Hit or miss?

Nog even digitaal nagenieten van de Honkbalweek Haarlem 2018? Dat kan ook met de LUISTERVOER HONKBALWEEK HAARLEM Podcast. Luistervoer, is de podcast van Honkbalweek Haarlem. Elke dag de belangrijkste ins and outs van het mooiste honkbaltoernooi van Europa.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here