De spraakmakende zangeres Merol, die de hitlijsten bestormd met hits als Lekker met de Meiden en Hou je bek en bef me, treedt vrijdag 11 oktober op in het Haarlemse Patronaat. Zij is een van de headliners op het openminded No Labels Festival. Een avond voor iedereen om te laten zien en vooral horen wie je bent, zonder vooroordeel.

Nieuw festival

Het No Labels Festival is ontstaan bij drie Haarlemse ondernemers die geprobeerd hebben om Roze Zaterdag nog eens naar de stad te halen. Helaas ging dat jaar een andere stad met de roze eer strijken. De Haarlemmers hebben niet stilgezeten en hebben een eigen Haarlems festival bedacht: “Met dit feest willen we weer even terug naar die heerlijke zomer in 2012 toen Haarlem Roze Stad plaatsvond. Er was zo veel liefde, gezelligheid en plezier in de stad toen. Dat willen we weer terugbrengen. Dus hebben we ons eigen festival bedacht. Op de internationale Coming Out Dag. Mooier kan het niet,” aldus Mart Pos, een van de organisatoren van het eerste No Labels Festival. De organisatie wil met dit feest bereiken dat iedereen op deze dag honderd procent zichtbaar en zichzelf kan zijn en niemand een label krijgt opgeplakt.

Lekker met de meiden

Merol in Patronaat

De roodharige zangeres Merol weet ieders hart te veroveren met aan charmante, ondeugende en tikje ordinaire verschijning en de meest aanstekelijke nummers die je in tijden hebt gehoord. Humor, energie, dansvloerknallers en een gezonde dosis zelfspot gegarandeerd. Mart: “En Merol is de snelst opkomende artiest in Nederland van het afgelopen jaar en vooral bekend van hits als Hou je bek en bef me en Lekker met de meiden. Voor ons een mooie gelegenheid om een zo divers mogelijk publiek te trekken, waardoor de boodschap zo breed mogelijk verkondigd kan worden zonder belerend over te komen.”  

Waar en wanneer?

No Labels Festival vindt plaats op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20:00 uur in het Patronaat. Het Adres is Zijlsingel 2. Voor kaarten en meer informatie kan je een kijkje nemen op: www.patronaat.nl.

Meer HB? Lees hier over HFC Haarlem Legends vs de Sparta Legends.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here