De Start Up Campus Haarlem (SUCH) van Hogeschool Inholland Haarlem startte in juni met het maandelijks uitzenden van de online inspiratieshow ICE Sessions oftewel Inspire, Connect en Educate via Facebook Live. Tijdens deze ‘ICE Sessions’ staat een inspirerend verhaal van studenten, alumni, ondernemers of mensen met een bijzonder beroep centraal. Tijdens de tweede ICE Session – op donderdag 13 augustus – is Okrah Donkor te gast. Oprichter en stuwende kracht achter jongerencommunity Triple Threat.

ICE Sessions #2 Okrah Donkor

Op donderdag 13 augustus is de tweede online uitzending met als gast Okrah Donkor van Triple Threat. De oprichter van deze jongerencommunity in Schalkwijk zag mogelijkheden voor jongeren om op een laagdrempelige manier door middel van sport en basketbal in aanraking te komen met hun passie. De tweede uitzending is live te horen en te zien van 16.00 – 17.00 uur via Facebook Live van SUCH.

Jong geleerd is oud gedaan bij Triple Threat

Over Triple Threat

Gestart als jongereninitiatief is Triple Threat inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste jongerencommunities van Haarlem. Door activiteiten te organiseren op het gebied van sport (voornamelijk dans en basketbal) en deze te verbinden met passie en cultuur weet Triple Threat haar doelgroep, de Schalwijkse jongeren, goed te bereiken. Triple Threat biedt behalve aansprekende activiteiten een compleet traject waar jongeren kunnen doorgroeien van deelnemer tot gecertificeerde vrijwilligers en volwaardig lid van de organisatie. Nos op 3 maakte ook een reportage over Okrah Donkor. Klik hier om de video te bekijken.

ICE Sessions

De ICE Sessions worden gemaakt voor en met studenten maar zijn, door het uitzenden via de Facebookpagina van SUCH, ook voor een breder publiek toegankelijk. De inspiratieshow wordt afwisselend gepresenteerd door Dennis Cup van Haerlems Bodem en Rudy Nicola van Haarlem105 en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten. 

Wat: Start Up Campus Haarlem – ICE Sessions met als gast Okra Donkor – Triple Threat
Wanneer: donderdag 13 augustus 16:00 – 17:00 uur
Waarfacebook.com/suchinholland

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here