De Start Up Campus Haarlem (SUCH) van Hogeschool Inholland Haarlem startte in juni met het maandelijks uitzenden van de online inspiratieshow ICE Sessions oftewel Inspire, Connect en Educate via Facebook Live. Tijdens deze ‘ICE Sessions’ staat een inspirerend verhaal van studenten, alumni, ondernemers of mensen met een bijzonder beroep centraal. Tijdens de derde ICE Session – op dinsdag 25 augustus – is Michel Ordeman te gast. Oprichter van de Haarlemse bierbrouwerij Jopen.

ICE Sessions #3 Michel Ordeman

Op dinsdag 25 augustus is de derde online uitzending met als gast Michel Ordeman van bierbrouwerij Jopen. Jopen brouwt sinds 1994 en is inmiddels een begrip in Haarlem en ver daar buiten als het gaat om zogenaamd craft bier. De algemeen directeur van Jopen, Michel Ordeman, vertelt ons alles wat je over Jopen wilt weten. Zoals over de begindagen van het bedrijf, de brouwerij, bier brouwen, de Jopenkerk en hoe hij de toekomst van Jopen voor zich ziet. De derde SUCH ICE Session is live te horen en te zien van 16.00 – 17.00 uur via Facebook Live van SUCH.

Over Jopen Bier

In 1994 vierde Haarlem haar 750-jarig bestaan. Om deze ooit zo glorieuze brouwers-stad eer aan te doen herintroduceerden men destijds twee vergeten Haarlemse bieren. De reacties varieerden van ‘Oeh lekker’ tot ‘Kunnen jullie niet vaker dan eens in de 750 jaar zulk fantastisch bier brouwen? En zo werd brouwerij Jopen, vernoemd naar de grote biervaten van vroeger, geboren. Sindsdien brouwen ze vol enthousiasme craft bier dat anders is dan normaal. Van hoppige IPA tot Caramel Seasalt Brownie Stout. Brouwsels die misschien tegen wat heilige huisjes schoppen maar Jopen Bier zijn tradities best buigzaam.

ICE Sessions

De ICE Sessions worden gemaakt voor en met studenten maar zijn, door het uitzenden via de Facebookpagina van SUCH, ook voor een breder publiek toegankelijk. De inspiratieshow wordt afwisselend gepresenteerd door Dennis Cup van Haerlems Bodem en Rudy Nicola van Haarlem105 en zit vol met verfrissende interviews en nieuwe inzichten. 

Wat: Start Up Campus Haarlem – ICE Sessions met als gast Michel Ordelmans
Wanneer: Dinsdag 25 augustus 16:00 – 17:00 uur
Waarfacebook.com/suchinholland

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here