Aanstaande zondag, 22 mei 2016, vindt het kickboksevenement van IJmuiden plaats: IJmuiden Fight Night. Deelnemers uit Haarlem en Velsen nemen het op tegen vechters uit het hele land.

Het is de tweede editie van IJmuiden Fight Night en zal wederom in de vernieuwde Sporthal Zeewijk plaatsvinden. Robert de Vogel, organisator en mede-eigenaar van Gym Vogel, kan in ieder geval niet meer wachten: “Ik heb er ontzettend veel zin in. De mix van partijen in alle klassen staat garant voor een mooie editie. Onze jongste deelnemer is 11 jaar oud en zal zijn allereerste partij vechten, maar er staan ook gevestigde namen in de ring, zoals A-klasser (en Haarlemmer) Kevin Hessling. Hij bewees afgelopen februari maar weer eens thuis te horen in de absolute top van zijn gewicht.”

Viermans-toernooi
Verder vindt er op de avond een viermans-toernooi plaats, waar Jamie van Leeuwen (tevens Haarlemmer) aan mee zal doen. De winnaar van het toernooi zal de hoofdprijs van de avond mee naar huis nemen.

Haarlem Fight Night
Fight Night staat voor een hoop spectaculaire gevechten. Wij kunnen dit beamen, want eerder waren wij al aanwezig bij de grote broer van dit evenement: Haarlem Fight Night.

Dus…
Heb je zondag 22 mei nog geen plannen? Kom de helden uit Haarlem en omstreken aanmoedigen op IJmuiden Fight Night! Voor meer informatie en tickets klik je hier .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here