Vrijdag 1 november lanceert IKEA de limited MARKERAD collectie. Dit is een collab tussen IKEA en Virgil Abloh. Deze langverwachte collectie is ontwikkeld in samenwerking met artistiek directeur van Louis Vuitton Men en oprichter van Off-White. Family leden van IKEA Haarlem en fans van het eerste uur krijgen deze dag al vóór openingstijd de exclusieve kans om de collectie als eerste in Nederland te bewonderen en te kopen.

“Kunst is niet alleen iets wat je aan de muur hangt, maar kan net zo goed een bijzondere stoel, tafel of vloerkleed zijn.”

Virgil Abloh

IKEA en Virgil Abloh
Virgil Abloh – Louis Vuitton & Off-White

Abloh staat bekend om het samenbrengen van gerenommeerde merken en hiphop- en streetstyle. “Ik hoop dat de producten humor en ironie in huis brengen en tegelijkertijd blijvende emotionele waarde toevoegen aan het interieur van jongvolwassenen. Dit was het uitgangspunt tijdens het ontwerpen van de MARKERAD collectie tussen IKEA en Vrigil Abloh, maar ook de grote uitdaging. Kunst is niet alleen iets wat je aan de muur hangt, maar kan net zo goed een bijzondere stoel, tafel of vloerkleed zijn”, vertelt Virgil Abloh, maar ook de grote uitdaging. Kunst is niet alleen iets wat je aan de muur hangt, maar kan net zo goed een bijzondere stoel, tafel of vloerkleed zijn.”

Ben jij erbij?

Ikea nodigt iedereen uit op vrijdag 1 november bij de IKEA Haarlem. Iedereen is van harte welkom vanaf 09:15 uur. Het adres is Laan van Decima 1, Haarlem. Check hier de website van IKEA voor meer informatie. Het event is inmiddels vol.

Meer HB? Check hier het artikel over HB 3.0.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here