The Impact Days maken zichtbaar hoe ondernemers bouwen aan een eerlijke en duurzame wereld. Natuurlijk doen ook ondernemers uit Haarlem mee aan deze belangrijke dagen. Van feestelijke fiets- en wandelroutes tot inspirerende bijeenkomsten; 21 tot en met 23 november vieren ondernemers met impact een feestje. Ben of ken jij een ondernemer die hier aan mee moet doen laat het weten!

The Impact Days in Haarlem

Dit jaar doet Haarlem voor het eerst mee aan the Impact Days. Zo wordt er bijvoorbeeld een Shoppingroute georganiseerd waarbij duurzame winkels zich van hun beste kant laten zien. Tijdens deze wandeltocht loop je zo’n 6 kilometer door het prachtige Haarlem. Onderweg kom je langs duurzame (kleding)winkels en de heerlijkste eerlijke eettentjes. Check deze video van de Impact Days 2018 in Utrecht.

Meedoen als ondernemer

Daarnaast kan je je als ondernemer met impact ook deelnemen aan deze dagen. Organiseer een activiteit tijdens The Impact Days en meld je aan! Dit kun je zo groot maken als je zelf wilt, denk bijvoorbeeld aan een rondleiding, open dag of een workshop. Zo maken we gezamenlijk ondernemen met impact zichtbaar in Haarlem. Schrijf je in via de website van www.theimpactdays.nl.

Sociaal Ondernemen met impact!

Sociaal ondernemerschap blijft groeien in Nederland. Ondernemers streven naar een eerlijke en duurzame samenleving. Winst is niet meer het primaire doel maar het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen of het tegengaan van klimaatverandering zijn de belangrijkste drijfveren. The Impact Days worden georganiseerd om juist dit soort initiatieven in het zonnetje te plaatsen.

The Impact Days

Wil jij deze ondernemers in het zonnetje zetten? Ga dan vooral 21, 22 en 23 november langs en doe mee aan een bijvoorbeeld de wandelroute door Haarlem. Kijk op theimpactdays.nl voor meer informatie. Ben jij een ondernemer met impact? Dan kan je je natuurlijk nog via de website aanmelden.

Meer Haerlems Bodem? Lees dan meer over sociaal impact: Aloha: Hippe community voor vergeten groep jongeren

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here