Veel boeken worden nu online gekocht of gelezen op een e-reader. Gelukkig bestaat de ‘boekwinkel’ nog, en dat vieren we! Op zaterdag 14 april 2018 is het Independent Bookstore Day. Speciaal voor deze dag heeft H. de Vries Boeken een bijzonder programma samengesteld en zijn er exclusieve Bookstore Day-uitgaven verkrijgbaar in de winkel.

Independent Bookstore Day

independent bookstore day
Vos en Haas

Voor de eerste vijfentwintig klanten die Independent Bookstore Day komen vieren staat een ontbijtje klaar. Een lekkere croissant met een kop koffie en jus d’orange. Om 11.00 uur wordt het jubileum van Vos & Haas gevierd met illustrator Thé Tjong-King. De boeken bestaan 20 jaar. Khing komt voorlezen uit het speciale Feestboek dat ter ere van het jubileum verschijnt. Samen met de kinderen maakt de illustrator een speciale tekening voor Vos en Haas.

Stempels gutsen

Voor de creatieveling begint om 12.00 uur op onze kunstafdeling de Linoworkshop: ‘Guts je eigen Ex Librisstempel’. In tweeënhalf uur leert de Haarlemse Claudia Hoogveld je deze oude ambacht. Vanaf ontwerp, via het gutsen van je stempel tot uiteindelijke druk.
Kosten: € 25,- inclusief materiaal en koffie en thee – Aanmelden voor 12 april via: servicebalie@devriesboeken.nl
Iets verderop in de winkel presenteert de jonge, succesvolle fotograaf Marit Hilarius op feestelijke wijze haar eerste boek: Let’s focus, over de beginselen van het fotograferen.

LEGO bouwwedstrijd

Om 15.00 uur start de eerste ronde van De LEGO Bouwwedstrijd. Laat je fantasie de vrije loop tijdens deze creatieve activiteit en maak kans op toffe prijzen! Meld je gratis aan voor de LEGO Bouwwedstrijd via: kinderboeken@devriesboeken.nl en laat weten of je mee wilt doen met ronde 1 (15.00 uur) of ronde 2 (16.00 uur). Adviesleeftijd: 6 tot 12 jaar.

Janny van der Heijden sluit Bookstore Day voor ons af met een bijzonder interview. Vier kookboekenauteurs schuiven aan en dat zijn deze mensen:

janny
Janny van der Heijden

Joël Broekaert: bekend van het tv-programma ‘De 5 smaken van Joël’ en zijn verbluffende eetverhalen in De alleseter.
Bas Robben: weet het zeker; vet is lekker. Vet maakt gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek Vet.
Janneke Vreugdenhil: weet hoe je in de groentehemel belandt en hoe je van Solo food naar gezelschap food (Altijd feest!) schakelt.
Susan Aretz: weet hoe je efficiënt, budgetvriendelijk en gezond kunt lunchen (Wat lunchen we vandaag?) en avondeten (Wat eten we vandaag?), zonder uren in de keuken te staan.

Enthousiast geworden? Check de website

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here