De Huizenaanpak organiseert samen met de gemeente een groepsinkoop voor zonnepanelen. Haarlemmers met een koophuis kunnen meedoen aan deze groepsaankoop voor zonnepanelen. Woensdag 19 juni en donderdag 27 juni organiseert de Huizenaanpak twee informatieavonden.

zonnepanelen

Hup, zonnepanelen op je dak

Met zonnepanelen op je dak kun je zelf duurzame energie opwekken en wordt jouw woning klaar voor de toekomst. Bovendien zorg je direct voor een beter milieu en gaat de energierekening omlaag: je bespaart daarmee maandelijks op stroomkosten. Met de collectieve inkoopactie van de Huizenaanpak ben je verzekerd van zonnepanelen met een gunstige prijs en een uitstekende garantie.

Doet jij mee?

Ben jij woningeigenaar? Dan wil je vast weten of jouw dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen er op kunnen, wat dat kost – en wat het oplevert. Huiseigenaren kunnen zich inschrijven voor de groepsaankoop en/of de informatieavond via haarlem-huizenaanpak.nl. De informatieavonden zijn in het gemeentekantoor Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2, Haarlem. Tijdens de informatieavonden worden de producten van de groepsaankoop en toegelicht en krijg je uitleg hoe je 21% BTW kan terugvragen bij de Belastingdienst. Het aantal plaatsen is beperkt. Per avond zijn er twee sessies: van 19:00 tot 20:00 uur en van 20:30 tot 21:30 uur.

zonnepanelen

Wek zelf groene stroom op

Wie deelneemt aan deze actie krijgt eerst een bezoek aan huis van een ervaren, lokale installateur. Als uw dak geschikt is, ontvangt u een maatwerkofferte met een helder advies. Deelnemers beslissen daarna zelf om wel of niet mee te doen. Naast het financiële rendement voor de bewoner zorgen meer zonnepanelen voor een schone, groene en duurzame stad.

De Huizenaanpak is mede mogelijk gemaakt door provincie Noord-Holland en gemeente Haarlem. Meer Haerlems Bodem? Lees hier de nieuwste No Spang! met Willem Pinksterboer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here