Maar liefst twaalf pitchers staan klaar om, tijdens Initiatievencafé 13 november in het Kweekcafé, hun idee en hulpvraag te pitchen voor een zaal vol geïnteresseerd publiek. De gemeente Haarlem is wederom initiatiefnemer van Initiatievencafé. Van een initiatief wat korte ritjes in de buurt aanbiedt aan mensen die slecht ter been zijn, tot een pop-up bar waar kunst en muziek samenkomen, tot de bouw van een gemeenschapspaviljoen van gerecyclede materialen. 

Niet Bitchen, maar Pitchen
Tijdens het Initiatievencafé 13 november pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers die de stad door hun idee een fijnere plaats maken om te wonen, werken of verblijven. Niet Bitchen, maar Pitchen dus. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is om initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar te brengen om elkaar te leren kennen en verder op weg te helpen naar de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem. Na afloop van de pitches is er de belangrijk en gezellige netwerkborrel, waar diverse nieuwe samenwerkingen kunnen ontstaan.

Initiatievencafé 13 november

HaarlemLink

Heb je een bepaald idee voor jouw straat, buurt of voor heel de stad? Wil je ergens aan meewerken? Of heb je advies nodig? Heb je vragen over hoe je aan medestanders, geld of andere middelen komt? Zet jouw initiatief dan op HaarlemLink.nl, het initiatievenplatform van en voor Haarlemmers. Op HaarlemLink staat ook een toolkit met tips, adressen en praktische informatie om uw initiatief snel verder te helpen.

Initiatievencafé 13 november

Het is niet meer mogelijk om een pitch aan te melden voor het Initiatievencafé van 13 november. Iedereen die langs wil komen als bezoeker is van harte welkom. Aanmelden kan door een mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl.

Initiatievencafé 13 novemberInformatie

Datum: dinsdag 13 november
Locatie: Kweekcafé (Kleverlaan 9, Haarlem)
Tijden: inloop 16.30 uur, aanvang 17.00 uur, einde 19.00 uur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here