Muzikale Haarlemmers (en mensen die in de buurt wonen) kunnen het weer tegen elkaar op nemen tijdens de Rob Acda Award competitie. De aanmeldperiode voor de 24 editie is al een tijdje van start gegaan. De deelnemers zullen middels optredens wedijveren en krijgen hierdoor de kans om podiumervaring op te doen, feedback te krijgen van professionals, bekendheid te verwerven en maken ook kans op een interessant prijzenpakket.

Rob Acda Award

Rob Acda Award

Uit alle aanmeldingen worden negentien acts geselecteerd die muzikaal zullen strijden in vier voorrondes. Iedere voorronde wordt er een winnaar gekozen door de jury, bestaande uit diverse muziekprofessionals. Deze vier winnaars betreden in de finale de muzikale boksring. De stem van het publiek is ook van invloed; de act met de meeste publiekstemmen uit alle voorrondes verdient ook een plek in de finale. De beste nummer twee van alle voorrondes – gekozen door de jury – maakt de zes finalisten compleet.

Het prijzenpakket

Dit jaar bestaat het pakket o.a. uit: openingsoptreden op Bevrijdingspop 2019,
diverse andere optredens waaronder een voorprogramma in Patronaat en
Young Art Festival, oefenruimtetijd bij het Slachthuis, een videoclip,
een fotoshoot met Jaap Kroon en waardebonnen van Muziekhandel
Alphenaar.

De bekendmaking

Rob Acda Award
NEMSIS de grote winnaar van Rob Acda Award 2017/2018

Op donderdag 11 oktober wordt in Café Stiel’s te Haarlem, de selectie voor de Rob Acda Award bekendgemaakt. NEMSIS, de winnaar van vorig jaar zal ook daar optreden. Hierop volgen de voorrondes in de kleine zaal van Patronaat op vrijdag 16 november, 14 december, 18 januari en 22 februari. De finale zal plaatsvinden op vrijdag 19 april 2019 in de grote zaal van Patronaat.

Ben jij muzikaal? En lijkt het jou ook leuk om mee te doen? Of wil je nog wat meer informatie? Kijk dan op http://www.robacdaaward.nl/.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here