Inspiratiemarkt Egelantier; heb jij een goed idee?

0
296
Egelantier

Ons lijkt het leuk om er een circus van te maken met dieren, clowns en acrobatiek. Heb jij nou een beter plan wat er met de egelantier moet gebeuren, kom dan naar de inspiratiemarkt Egelantier en pitch jouw creatieve idee, hopelijk bedenk jij iets beters 😉

Inspiratiemarkt Egelantier
Photo by Aaron Burden on Unsplash

Wat wordt er van de deelnemers verwacht?

Alle geïnteresseerde partijen die zich willen presenteren als potentiële initiatiefnemer in de Egelantier, op welk vlak dan ook, zijn welkom. Wat wordt van jou verwacht? Stuur de gemeente uiterlijk voor 30 augustus jouw aanmelding met de volgende gegevens.

  • een video Max 1 minuut (*.mov, *.avi, *.mpeg of vergelijkbaar format) waarin je jouw organisatie kort maar krachtig presenteert. Geef bijvoorbeeld aan wie je bent, wat je te bieden heeft, wat je zoekt. De vorm en inhoud is vrij. De gemeente toont de video’s in een loop achter elkaar tijdens de Inspiratiemarkt in een filmzaal.
  • 1 pagina- flyer (A4 voor- en achterzijde toegestaan in PDF) waar je jouw organisatie presenteert. Van de ontvangen flyers stelt de gemeente een Inspiratieboek samen die wordt toegevoegd aan de verkoopdocumentatie.
Inspiratiemarkt Egelantier
Photo by Kaleidico on Unsplash

Presentatie

Presentaties zijn er in allerlei vormen en maten. Wat het beste voor jou werkt weet je natuurlijk zelf als geen ander. Er gelden dan ook geen eisen, kaders of voorwaarden aan de presentaties, dus wees lekker creatief. Dus heb je nou andere ideeën over jouw presentatie, laat het dan weten. Alles wat je aanlevert is trouwens wel openbaar. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het dan ook weten. De gemeente zorgt verder dat er voor jou een marktkraam beschikbaar is – en een hapje en drankje.

Wat kun je van de gemeente verwachten?

De gemeente treedt op als gastheer en organisator van de inspiratiemarkt. Ze zorgt voor een hapje en drankje in de centrale ontmoetingsruimte. De marktkramen staan verspreid door de Egelantier.
Op basis van een loting wordt bepaald wie welke kraam krijgt. Op een plattegrond wordt dit duidelijk gecommuniceerd. De plattegrond wordt bij binnenkomt aan iedere aanwezig uitgereikt. 

Meedoen?

Wil je deelnemen aan de inspiratiemarkt Egelantier? Aanmelden kan tot 30 augustus via het mailadres projecten@haarlem.nl.
Wil je alleen langskomen? Dat kan ook. Mail dan naar: projecten@haarlem.nl en geef je naam en organisatie door. Alle ontvangen informatie, aanmeldingen en contactgegevens worden openbaar gemaakt. Heb je hier bezwaar tegen, laat het dan weten. Wil je meer informatie over het project, de verkoopprocedure, planning en achtergronddocumenten kijk dan www.haarlem.nl.

Meer Haerlems Bodem? Beluister de nieuwste HB de Podcast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here