Filmmaakster Marja Godvliet gaat langs bij Haarlemse bewuste ondernemers die de zaken anders aanpakken. Ditmaal bij Isabel Sips. Isabel Sips is Pranic Healing docent en kan je laten ervaren en leren hoe je energie kunt inzetten voor een gezonder leven.

Isabel Sips - bewust op Haerlems Bodem
Foto: www.isabelsips.nl

Heb je last van vermoeidheid? Ben je gevoelig voor stemmingen en energie van je omgeving? Zou je graag positiever in het leven staan, meer levensvreugde hebben? Je energielichaam bevat wellicht oude en vastzittende energie die je in de weg zit en waardoor je prana (levensenergie) niet goed kan stromen. Als je energie blokkeert , beïnvloed dit uiteindelijk je fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Net als je fysieke lichaam heeft je energie lichaam ook onderhoud nodig.

Bio

Energie, bewustwording en meditatie hebben altijd een grote rol gespeeld in het leven van Isabel Sips. Daarbij kreeg ze het verlangen om mensen te helpen bij hun persoonlijke en spirituele groei. Isabel is ervan overtuigd dat energie de basis is van alles. Hiermee omgaan ziet ze als toevoeging in ieders leven. Haar passie is deze kennis te delen en die tools aan te reiken voor een gezonder en bewuster leven. In haar praktijk in Haarlem geeft ze persoonlijke healing sessies om op dieper niveau je energie te transformeren en oude energie los te laten. Sinds 2008 geeft Isabel les in Pranic Healing op verschillende plekken in Nederland, om zo deze waardevolle kennis over te dragen. Meer info op: www.isabelsips.nl insta: isabelsips. Ter info Ista Marja: marjoy.nl

Meer Bewust op Haerlems Bodem? Klik hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here