Ismail Ilgun bezoekt Schalkwijk voor documentaireserie…

0
276

In de documentaireserie ‘Achter Buurten’ gaat Ismail Ilgun de Nederlandse achterstandwijken in om op zoek te gaan naar inspirerende verhalen. Voor zijn laatste afleverig bezocht hij Schalkwijk.

Treitervlogger
Je kent Ismail wellicht beter als de ‘Treitervlogger’. Hij toonde het leven van de hangplek Poelenburg, waar hij vrienden en fans van zijn vlog trof. In augustus 2016 trokken zijn Hoodvlogs veel rapfans naar aanleiding van een conflict met rapper Boef. Een maand later kregen zijn vlogs veel kritiek, vanwege de overlast en het vandalisme in de wijk en agressieve acties van jongeren die in enkele filmpjes waren te zien. Ilgun zat hierna drie dagen vast vanwege opruiing.

Ismail in Schalkwijk
Ondanks de heftige mediakritiek die hij heeft gehad, wil hij nu een inspirerend verhaal vertellen aan Nederland. Hij wil deze verhalen vertellen door anderen in dezelfde omstandigheden aan het woord te laten. In deze aflevering van ‘Achter Buurten’ brengt Ismail Ilgun een bezoekje aan ons eigen Schalkwijk. Hij gaat onder andere op bezoek bij Triple Threat, kapper Osley en bij Fightclub Haarlem. Er worden meerdere verhalen verteld over het verschil tussen vroeger en nu. Bekijk de video en laat ons weten wat je van het bezoek van Ismail Ilgun aan Schalkwijk vindt.

Voor meer filmpjes van ‘Achter Buurten’ bekijk het Youtubekanaal van Ismail Ilgun.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here