Bij Haerlems Bodem gaan we graag naar de film. Even lekker ontspannen bij ruige actiefilms, romantische chickflicks, spannende horrors of gekke komedies. Omdat we dat graag met jullie delen geven we in samenwerking met Pathé Haarlem kaarten weg voor de beste films en de dikste blockbusters! En deze maand is dat: IT: Chapter Two. Deze film gaat in premiere tijdens de speciale IT Night, waarbij je beide delen te zien krijgt!

IT: Chapter Two

27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen… Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

IT Night

IT: Chapter Two is een Amerikaanse horrorfilm en het vervolg op de film It, beide gebaseerd op de roman It van Stephen King uit 1986. De film is geregisseerd door Andy Muschietti en geschreven door Gary Dauberman. De film speelt zich af in 2016, 27 jaar na de gebeurtenissen in de eerste film. James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone en Andy Bean portretteren de volwassen versies van de Losers Club. Jaeden Martell, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor, Jack Dylan Grazer en Wyatt Oleff keren terug uit de eerste film als de jongere versies. Durf jij het aan? Check hieronder de trailer:

Win kaarten voor de IT Night in Pathé Haarlem.

Haerlems Bodem geeft 2×2 tickets weg voor de speciale IT NIGHT! Pennywise is back! Lukt het de Losers Club om Pennywise voor eens en altijd kunnen vernietigen? Griezel mee met IT en IT Chapter Two op het grote scherm bij Pathé Haarlem. Geef antwoord op de volgende vraag:

‘Wie speelt Pennywise de clown in deze versies van de films?

A: Bill Hader
B: Bill Skarsgård
C: Alexander Skarsgård
D: James McAvoy

IT Night Woensdag 4 september 2019 – Programma:
IT 21:00 – 23:30 
Pauze
IT: Chapter Two 00:00 tot ± 02:20

Stuur jouw antwoord voor 2 september naar info@haerlemsbodem.nl en maak kans op twee vrijkaarten voor de IT Night. Vermeld hierbij je voor en achternaam, leeftijd (deelname vanaf 16 jaar) en woonplaats. Als je hebt gewonnen krijg je vanzelf bericht van Haerlems Bodem en Pathé Haarlem. Veel plezier!

Voor meer uitgaan in Haarlem check onze wekelijkse uitgaanstips.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here