Het Jeugdsportfonds Haarlem is dit jaar het goede doel tijdens het populaire hardloopevenement de Vitaminstore Halve van Haarlem.

“Alle kinderen moeten kunnen sporten!”

Het Jeugdsportfonds Haarlem vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten en zet zich daarom stevig in voor kinderen uit Haarlem en Zandvoort die thuis onvoldoende geld beschikbaar hebben om lid te worden van een sportvereniging. Sport helpt een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te ontwikkelen. Dat is belangrijk voor de ontwikkeling en toekomst van het kind, maar ook voor het gezin en uiteindelijk voor de hele samenleving. Dankzij het Jeugdsportfonds Haarlem kunnen deze kinderen toch mee doen.

Jeugdsportfonds Haarlem het goede doel van de Vitaminstore Halve van Haarlem.

 

De Vitaminstore Halve van Haarlem wordt zondag 24 september voor de drieëndertigste keer met veel enthousiasme georganiseerd. Deze editie kent vijf afstanden; het pronkstuk de Halve Marathon, de 10 km, de 5 km, de Kidsrun en de Kabouterloop.

De opbrengst van de donaties, die door deelnemers bij inschrijving vrijwillig worden gedoneerd, gaat naar het Jeugdsportfonds Haarlem. Inschrijven of meer informatie over het Jeugdsportfonds Haarlem is te vinden op de website van de Vitaminstore Halve van Haarlem: www.halvevanhaarlem.nl en www.jeugdsportfonds.nl/haarlem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here