John Le Carré, één van ’s wereld’s bekendste schrijvers deelt de geheimen achter zijn meest bekende boekpersonage. Live vanuit Londen’s Royal Festival Hall deelt hij verhalen achter de creatie van zijn meest geliefde karakter, George Smiley. Dit unieke event wordt op donderdag 7 september live uitgezonden in de Pathé Bioscoop.

Eenmalig event

Uit zijn buitengewone Koude Oorlogs romans – zoals ‘The Spy Who Came in from the Cold’ en ‘Tinker Tailor Soldier Spy’ – naar zijn krachtige beschrijvingen van de wapenhandel in ‘The Night Manager’ en ‘the War on Terror n A Most Wanted Man’, het schrijven van John le Carré heeft de laatste halve eeuw het spionage-genre gedefinieërd. Tijdens dit eenmalige unieke evenement bespreekt de auteur de volledige breedte van zijn carrière en reflecteert hij het voortdurende naar een van zijn beroemdste creaties, de gezette maar zeer gespecialiseerde spion, George Smiley.

Bekijk hier de trailer van John le Carré: An Evening with George Smiley.

A Legacy of Spies

Samenvallend met de publicatiedatum van zijn nieuwe roman, A Legacy of Spies, zal de auteur stukken voordragen uit dat boek. De roman ziet de terugkeer van enkele van Le Carrés meest iconische Koude Oorlog karakters, waaronder George Smiley en zijn vertrouwde luitenant, Peter Guillam. dat hun verleden terugkomen om ze in het heden te claimen. In een zeldzame vraag en antwoord sessie is dit een onmisbare kans om een ​​van de voornaamste schrijvers van spionageverhalen te ervaren, direct en in zijn eigen woorden.

Kaarten voor John le Carré: An Evening with George Smiley zijn verkrijgbaar via de website van Pathé Haarlem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here