Het één-na-laatste weekend van augustus staat al bijna traditie getrouw in het teken van eten! Dat is maar goed ook, want Haerlems Bodem houdt van eten. Van vrijdag 22 t/m zondag 24 Augustus wordt het Kenaupark omgedoopt tot ProefPark Haarlem en kan iedereen genieten van een 25-tal foodtrucks die ons gaan voorzien van verschillende lekkernijen.

Naast al het vele eten en drinken zijn er ook kookbattles, presentaties van koks en discussies over eten. Kortom een Culinair Feestje in het Kenaupark aankomend weekend. Uiteraard is Haerlems Bodem aanwezig en zullen we ons kritisch opstellen tegenover het vele eten en drinken dat er te vinden is. In samenwerking met ProefPark Haarlem reiken we namelijk een prijs uit voor het beste:‘FOODTRUCK CONCEPT PROEFPARK 2014’

Maar dat kunnen we niet alleen en daarom hebben we jullie hulp nodig. Tijdens ProefPark Haarlem kun je daarom stemmen via www.haerlemsbodem.nl/proefpark-2014 op jouw favoriete Foodtruck Concept! Volg de social media en de posters tijdens het event en de rest wijst zich vanzelf. Vorig jaar wonnen de mannen van ‘Tosti Madness’! Ook dit jaar zijn zij weer aanwezig.

Heb je dus lekker gegeten, spreek dan je waardering uit! Stem op jouw favoriete Foodtruck Concept! Stemmen mag anoniem, maar onder diegene die stemmen en hun e-mail adres chterlaten verloten we een aantal flessen overheerlijke prosecco! Elke Foodtruck krijgt zijn eigen poster en nummer. Het enige dat jij hoeft te doen is te stemmen.

Proefpark-Poster-2014-WEB

 

ProefPark Haarlem 2014

Vrijdag 22 augustus
16.00 – 23.00

Zaterdag 23 augustus
11.00 – 23.00

Zondag 24 augustus
11.00 – 20.00

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here