Een positiviteitsborrel van en voor ondernemers. Dat was in 2009 de doelstelling van een groep ondernemers. Met de val van Lehman Brothers in Amerika begon wereldwijd de financieel-economische crisis in 2008. Naar aanleiding van deze malaise vond een aantal ondernemers in 2009 dat ze elkaar economisch moesten helpen. Er bleek behoefte aan elkaar (leren) kennen en samenwerking te zoeken. Daarom besloten ze om na de zomervakanties een strandborrel voor ondernemers te organiseren en zo was de Kennemer Business Beach Borrel geboren.

Beach Borrel

Wat ze toen niet wisten is dat de economie wereldwijd wel tien jaar aan het infuus zou liggen. Economische samenwerking bleek in de afgelopen jaren meer dan ooit nodig. Aanstaande maandag 27 augustus is de tiende editie van de Beach Borrel van en voor ondernemers. Twintig bedrijven nodigen ondernemers, directeuren en andere professionals uit voor ‘de vrolijkste start van het zakenseizoen na de zomervakanties’. De Borrel zal met tweehonderd gasten weer drukbezocht zijn met top-entertainment van DJ Mr. Bowi, Saxo Joe en sneltekenaar De Karikaturist.

Prijzen

Er zijn extra opties in de vorm van Speeddating (in een klokuur tot zestien nieuwe businesscontacten aanboren) en een BBQ Buffet. De gastlocatie is dit jaar Parnassia aan zee in Bloemendaal. Vanwege de tiende editie stellen een paar bedrijven leuke prijzen beschikbaar. Uit alle visitekaartjes van de aanwezige gasten worden door een van de hostesses (at random) tien stuks getrokken. Elk van hen krijgt een cadeaucheque voor de prijs.

Meer informatie en aanmelden via www.kennemerbusiness.nl/evenementen/beachborrel.

  • Datum: maandag 27 augustus 2018
  • Tijden: 15.30 – 20.00 uur (zie programma)
  • Locatie: Parnassia, Bloemendaal aan zee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here