Tijdens het locatiefestival Music & Lights 2019 op 6, 7 en 8 september brengt Caprera cultuur en natuur op een hele bijzondere manier samen. Met lichtkunstwerken, installaties en akoestische optredens van bekende artiesten toont Caprera haar bos op haar allermooist.

Drie unieke dubbelconcerten

Tijdens Music & Lights treden elke avond twee verschillende artiesten op, die ieder een speciaal akoestisch concert van een uur spelen. De drie avonden van het festival worden ieder verzorgd door een ander paar artiesten. Op vrijdag 6 september, de openingsavond, spelen Typhoon en Janne Schra. Typhoon zal akoestische versies van zijn bekende nummers spelen en ook nieuw materiaal presenteren. Op zaterdag 7 september zijn Alain Clark en Roxeanne Hazes te horen. Music & Lights 2019 wordt afgesloten op zondag 8 september door Nielson en Maan.

Music & Lights 2019

locatiefestival in het bos

Het Bloemendaalse openluchttheater ligt midden in een prachtig natuurgebied. Tijdens het festival zal het eerste optreden van iedere avond plaatsvinden in het openluchttheater zelf. Daarna loopt de bezoeker een route langs de lichtkunstwerken in het bos en vervolgens uitkomt bij het ‘bospodium’, waar het tweede optreden van de avond zich afspeelt. Ervaar Caprera op een unieke manier en ga op in deze prikkelende beleving vol natuur, lichtkunstwerken, videoprojecties en natuurlijk muziek van uitmuntende artiesten.

Speciaal voor Music & Lights opent Caprera een ‘food & drinks area’ op het terrein. Cantina Mobile (bekend van onder andere de Rollende Keukens, Pinkpop en Into the Great Wide Open) zal de catering verzorgen. Bezoekers kunnen al vanaf 17:00 uur in Caprera terecht voor een borrel en lekker eten.

Tickets Music & Lights 2019

De kaartverkoop voor het festival is inmiddels gestart. Kaarten voor alle drie de avonden kosten € 39,95 en zijn verkrijgbaar via de site van Caprera.

Meer Haerlems Bodem? Bekijk de video van #verhalenuitdestad!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here