De Kastanje Borrel is een vrolijke najaarsborrel voor zakenmensen. Je kan er bijpraten met bekenden en kennismaken met onbekenden. Het is een van de drie open seizoensborrels van Kennemer Business zakennetwerk speciaal voor ondernemers, directeuren en professionals van bedrijven in de regio.

Kastanje Borrel

Het hoofdprogramma van het evenement is natuurlijk de Kastanje Borrel. Hier kun je in een vriendelijke, vrolijke sfeer bijpraten met bekenden en kennismaken met nieuwe contacten. Voor de borrel geldt geen toegangsprijs. Je krijgt een welkomstdrankje aangeboden namens de eventpartners. Andere drankjes zijn voor eigen rekening.

Het programma:

  • Vanaf 15.30 uur: Ontvangst deelnemers Speeddating
  • 16.00-17.00 uur: Speeddating (deelname optie)
  • Vanaf 16.30 uur: Ontvangst gasten Kastanje Borrel
  • 17.00-19.30 uur: Kastanje Borrel (vrije toegang voor zakenmensen)
  • Nieuw 17:50 uur: Top 3 Kennemer Business tips
  • 18.00-19.00 uur: Buffet (deelname optie).
 Kastanje Borrel

Speeddating

Speeddating biedt misschien voor jou concreet nieuwe businesscontacten. Door de heldere formule, strakke tijdsindeling en de begeleiding kun je effectief netwerken. Het levert je in één klokuur (16:00 tot 17:00 uur) visitekaartjes van maximaal 16 nieuwe contacten op. En, na het uur Speeddating kun je tijdens de Kastanje Borrel met die nieuwe contacten uitgebreider kennismaken. Of je gaat juist borrelend bijpraten met bestaande relaties en kennis maken met andere zakenmensen. Let op, Speeddating is een facultatief onderdeel van het evenement. Het wordt aangeboden voor 30 euro p.p., maar er zijn mooie voordelen voor Persoonlijke leden (1 gast kosteloos), Bedrijfsleden (2 gasten kosteloos) en Eventpartners (3 gasten kosteloos). Je kunt hier aan meedoen, als je kunt en wilt, maar je kunt ook gewoon vanaf 17:00 uur naar de Borrel komen.

Buffet

 Kastanje Borrel

De gasten van de Kastanje Borrel kunnen gebruikmaken van het Buffet. Deze wordt later nog bekendgemaakt. Deelnemen aan dit Buffet is een optie voor wie dit wil; wel vooraf even aanmelden. Het wordt aangeboden voor 30 euro p.p., maar er zijn voordelen voor persoonlijke leden (1 gast kosteloos), Bedrijfsleden (2 gasten kosteloos) en Eventpartners (3 gasten kosteloos). De foto’s zijn van vorige buffetten; afwijkingen voorbehouden.

Wanneer: Maandag 18 november 2019
Tijd: 15:30 tot 19:30 uur
Waar: Villa Westend, Velserbroek

De Kastanje Borrel biedt vrije toegang voor zakenmensen (geen ticketprijs). Klik hier om aan te melden en voor meer informatie over de kosten. Meer Haerlems Bodem? Lees hier de reportage over WijnSpijs.

Foto’s: www.kennemerbusiness.nl.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here