Bij Haerlems Bodem houden we van mensen. Maar ook van dieren. En onze fotografe Natasja Noordervliet blijkt ook nog eens heel goed te zijn in het maken van de meest prachtige hondenportretten. Daar wilden we dus iets mee doen. We trapten af met Monty. Maar omdat katten óók in de spotlight mogen, lichten we voor deze editie kater Twister uit!

In dierenopvang Kennemerland in Zandvoort verblijven altijd een aantal honden en katten waarvan hun baasjes helaas niet meer voor ze konden of wilden zorgen. Dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis en een liefdevolle baas. Wij stellen je maandelijks aan een van deze dieren voor. Denk jij dat je de ideale baas zou kunnen zijn voor een van deze lieverds, dan kun je bij de dierenopvang een afspraak maken voor een date. Samen met de medewerkers van de opvang kun je kennismaken met de hond of kat en kijken of er een wederzijdse klik is.

En misschien ben jij wel de nieuwe liefde voor het dier van deze maand:

Twister

Algemeen:

Een prachtige kater van 11 jaar oud. Twister is een rode Europese Korthaar met groene ogen. Sinds juli van dit jaar woont hij in de opvang.
Twister is gecastreerd, geënt, ontwormd, ontvlooid en gechipt.
Hij is volledig zindelijk en gezond. Naast zijn mooie vacht valt vooral zijn bijzondere kopje met grote ronde ogen op.

Karakter:

Over de geschiedenis van Twister is weinig bekend. In de opvang kennen ze hem als een nieuwsgierige kat die houdt van lekkere hapjes en af en toe een beetje kroelen. Hij is actief en komt graag buiten.

Zoals veel katten bepaalt Twister graag zelf wanneer hij contact maakt met mensen en wanneer niet. Helaas kan hij zijn grens soms nogal onverwacht aangeven. Om die reden woont hij het liefst in een huis zonder kinderen of andere dieren.

Hij zoekt:

Een baas met ervaring met katten die niet per se een schootkat zoekt. Een huis waar niet te veel beroep op hem wordt gedaan als knuffelbeest maar waar wel de nodige aandacht is. Een huis met tuin zou ideaal zijn.

Denk je dat jij DE baas bent voor Twister; neem dan contact op met het dierentehuis: dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl

Let op: Het adopteren van een dier brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Denk dus eerst goed na voor je je aanmeldt. Houdt er ook rekening mee dat de medewerkers van het tehuis altijd degene zijn die uiteindelijk bepalen of het dier door jou geadopteerd kan worden of niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here