Vrijdag 14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag. Bij deze dag van de liefde denk je aan kaartjes, rode rozen en brandende kaarsen. Maar, waarom zou je op de post wachten of tot het diner om volop in de Valentijnsfeer te komen? Begin je dag met een valentine’s Breakfast Bowl Party inclusief katten bij Jippies Kattencafé in Haarlem.

Katten & Valentijn

Katten & Valentijn

Op vrijdag 14 februari organiseert Jippies Kattencafé een valentijnsontbijt voor lovebirds die de ochtend samen willen starten op een liefdevolle locatie. Speciaal voor deze Breakfast Bowl Party gaat Jippies om 09:00 uur al open. Tijdens het aanzicht van het ochtendgloren en zeven katten die rondlopen, kun je genieten van een heerlijk gezond ontbijt.

Yoghurtbowls

Er is een ruime keuze aan heerlijke yoghurtbowls met vers fruit, zaden en noten maar ook producten zoals matcha, kurkuma en zelfs met algen. “Het zijn halve kunstwerkjes en eigenlijk te mooi om op te eten. Het is afgeleid van de Poke bowl, een gezonde maaltijd overgewaaid uit Hawaii, maar dan in een ontbijtvariatie. En omdat het Valentijn is kan je geliefde na afloop rekenen op een leuke goodie-cat-bag,” vertellen Maureen en Stefan van het kattencafé.

Dus zin om je Valentijnsdag liefdevol te beginnen omringd door katten? Ga dan naar Jippies Kattencafe Valentine’s Breakfast Bowl Party aanstaande vrijdag. Reserveer snel je plekje op jippieskattencafe.nl. Want Katten & Valentijn, beter wordt het toch niet?

Meer Haerlems Bodem? Lees hoe AI wordt ingezet om duizenden foto’s te ordenen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here