In het nieuwe tv-programma Kelder en Klöpping gaan Jort Kelder en Alexander Klöpping met elkaar in discussie over de nieuwe tijd waarin technologie een steeds belangrijkere rol gaat spelen. In een studio met publiek ontstaat een mooie discussie tussen twee persoonlijkheden die elk een eigen wereld representeren. 

Kelder en Klöpping: opnames in Haarlem

Kelder en Klöpping
foto: A. Marte

Alexander Klöpping heeft zich verdiept in wat er in de toekomst allemaal mogelijk is. Jort Kelder vraagt zich af: worden we daar ook gelukkiger van? Aan de hand van actuele thema’s staan zij stil bij de vraag of vooruitgang de beste optie is of dat vroeger alles beter was. 

Jort Kelder

Jort Paul Wouter Kelder (Rovaniemi, ’69) is journalist, presentator, mini-entrepreneur en stukjesschrijver. Kelder is de derde en jongste zoon van een stuurman op de grote vaart. Een typische laatbloeier, van couveusebaby tot polderdandy. 

Alexander Klöpping

Alexander Paul Klöpping is een Nederlands internetondernemer, blogger, columnist, internetjournalist en spreker op het gebied van internet en gadgets. Klöpping studeerde Nieuwe Media aan de Universiteit van Amsterdam en is een zelfbenoemde nerd.

Bijwonen

De opnames vinden plaats in De Lichtfabriek Haarlem, Minckelersweg 2. Kaartjes kosten € 3,50 per stuk, inclusief een drankje. Meer informatie vind je op AVROTROS.nl.Zondag 14 april worden er twee afleveringen opgenomen, één om 13:30 uur en één om 18:00 uur. Een dag later, maandag 15 april, is de eerste opname om 14:15 en de tweede om 19:00.

Meer Haerlems Bodem? Check hier de column van Kitty.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here