Als stad die deze vrouwelijke iconische strijder heeft gehuisvest, mag Haarlem ‘Kenau’ de film eerder vertonen. Daarom is deze al vanaf 25 februari te zien in Pathe Haarlem en vanaf 6 maart pas in de landelijke bioscopen. De officiële premiere vindt plaats in de Philharmonie, wij wachten met smart op Kenau de film

Maart wordt absoluut de maand van Kenau. Er worden dan ook veel activiteiten rondom de film en personage georganiseerd. In de stad zijn er verschillende tentoonstellingen, wandelingen, er is een sieraad en zelfs een opera! Alles om deze film de juiste promotie te geven, maar ook om de achterliggende gedachte van Kenau en het verhaal te ventileren.

Want één van die activiteiten benadrukt de gedachte van de sterke vrouw die Kenau was. Daarom willen we in het bijzonder aandacht schenken aan Kenau’s Vrouwenleger. Een initiatief waarbij er aandacht en inzet gevraagd wordt voor betere omstandigheden voor meisjes en vrouwen wereldwijd. Een initiatief waar ook jij aan kan bijdragen, wordt  één van de mede-strijders van Kenau! Via de website www.kenausvrouwenleger.nl kan je het initiatief van Plan Nederland, Girl First  steunen. Zeker het kijken en mee doen waard!

Om alvast extra in de ‘mood’ te komen, kun je hier de laatste trailer bekijken of lees onze eerste bevindingen. Houdt natuurlijk Haerlems Bodem in de gaten, want binnen kort barst het Kenau geweld echt los!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here