De Kerst vier je samen in de Stadsschouwburg en Philharmonie…

0
313

De Kerst vier je samen in de Stadsschouwburg en Philharmonie. In het donkere en winterse Haarlem branden honderden lichtjes bij de Stadsschouwburg en de Philharmonie. Bekijk de video en ontdek het kerstprogramma van de maand december. Het volledige kerstprogramma vind je op de website van de Philharmonie en Stadsschouwburg. Geniet van bijzondere voorstellingen, concerten en familieactiviteiten in de kerstsfeer. 

De Kerst vier je samen in de Stadsschouwburg en Philharmonie…

Op zoek naar een leuk uitje met kerst? Waarom niet gezellig naar het theater? Tijdens de kerst zijn er verschillende leuke en mooie voorstellingen te zien. En niet alleen tijdens de kerstdagen, maar eigenlijk de hele decembermaand staat in het teken van familie, vrienden en gezelligheid in de Stadsschouwburg en Philharmonie. De theaters zijn sfeervol aangekleed en bieden een prachtig programma voor jong en oud! Een aanrader voor kinderen is bijvoorbeeld de nieuwe show van Woezel en Pip. Zin in een speciale kerstshow? Dan is de kerstshow van de Haarlemse Theatergroep Eglentier I Love Xmas een aanrader. Vergeet natuurlijk ook het Familie meezing kerstconcert op 24 december niet. Zangeres Oleta Adams is een veelgevraagde internationale artiest en maakt een fantastisch programma. Deze maanden verrast zij het Nederlandse publiek met een gloednieuwe show vol prachtige muziek en verhalen. Deze kerst zijn er ook musicals van formaat te bewonderen. Was getekend, Annie M.G. Schmidt bijvoorbeeld. Een musical over het leven van een van Nederlands beroemdste schrijfsters, met in de hoofdrol Simone Kleinsma. Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van het bomvolle decemberprogramma van de Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem.

De Kerst vier je samen in de Stadsschouwburg en Philharmonie. Klik op de onderstaande links voor meer informatie of om direct kaarten te bestellen:

King Arthur – donderdag 7 december
Dolf Jansen & Louise Korthals – vrijdag 8 december
Woezel & Pip – zondag 10 december
Oleta Adams – dinsdag 12 december
3JS – donderdag 14 december
Nederlands Philharmonisch Orkest – zaterdag 16 december
Nederlandse Bachvereniging – woensdag 20 december
Theatergroep Eglentier I Love Xmas – donderdag 21 t/m zaterdag 23 december
Scapino Ballet Rotterdam – vrijdag 22 december
Familie meezing kerstconcert – zondag 24 december
Frommermann & Tommy Wieringa – dinsdag 26 december
Was Getekend, Annie M.G. Schmidt – woensdag 27 t/m zaterdag 30 december
TenToon Ensemble & Eric Vloeimans – maandag 1 januari
Het Zwanenmeer – vrijdag 5 januari

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here