Zamel kerstbomen in en maak kans op 500 euro

0
92

Wellicht heb jij er weleens aan meegeholpen: de kerstboomactie.  Je sleurde samen met je vrienden een kerstboom achter je aan voor een paar eurocent. Nu is bijna weer zover en kan je de bomen op 3 en 9 januari inleveren. 

kerstboomactie
Foto: Spaarnelanden

De kerstboomactie

Op 3 en 9 januari 2019 tussen 12:30 en 16:00 uur kunnen kinderen tot en met 15 jaar op verschillende locaties oude kerstbomen brengen. Het doel van de actie is zoveel mogelijk te voorkomen dat afgedankte kerstbomen gaan rondslingeren in de stad. Dat zorgt namelijk voor rommel, trekt ander zwerfvuil aan en is brandgevaarlijk. De ingezamelde bomen worden versnipperd en verwerkt tot compost. Op verzoek van de brandweer mogen de bomen niet in voortuinen of op straat worden opgeslagen tot de inzameldagen. Ben jij al bezig met een slimme tactiek te bedenken om zoveel mogelijk bomen op te halen? Deze jongens, hebben er in ieder geval goed over nagedacht.

Het prijzencircus

Per ingeleverde boom krijgen kinderen € 0,40 euro en een lootje waarmee ze kans maken op de Superprijs van € 500,-. Deze hoofdprijs is bestemd voor een activiteit met de hele klas, bijvoorbeeld een excursie of voor een goed doel. Naast de hoofdprijs zijn er ook cadeaubonnen te winnen. De uitslag van de loting is op 15 januari terug te vinden op de website van Spaarnelanden.

Voor meer info check je de website van Spaarnelanden. Heb jij nog niks te doen op 1 januari? Check dan dit lijstje van Loes vol met activiteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here