Smeer de stembanden maar! Met Kerst kan je in Haarlem drie dagen lang je stembanden gebruiken tijdens de Kerstkaraokebingoshow XXL en Kerstsamenzang. Van Mariah Carey met All I Want for Christmas tot Stille Nacht, alles komt aan bod. Is jouw keel er al klaar voor?

Kerstkaraokebingoshow XXL

22 en 23 december kan je in Patronaat de zinderende kerstshow bezoeken: KerstkaraokebingshowXXL. Onder genot van een drankje kan je meezingen met Haarlemse artiesten en de begeleidingsband Suit & Tie. De presentatoren van de avond, ijskoninginnen Miss Multiple Joyce en Lady Kant, kondigen een bonte parade van Haarlemse zangers aan.

Kerstkaraokebingoshow
IJskoninginnen Miss Multiple Joyce en Lady Kant

Maar er is meer dan een vrolijk meezingspektakel met gekke acts en verschillende verrassingen. Regisseur Marcel Kragt legt uit: “Voor een paar mensen uit het publiek hebben we een karaokewedstrijdje. Opgeven kan in de zaal bij de presentatrices. De show wordt afgesloten met een spetterende bingo. Bij entree krijgt iedereen een bingokaart, waarmee fantastische prijzen gewonnen kunnen worden. Kortom; genoeg hysterie om de kerst in te gaan.”

Kerstkaraokebingoshow XXL – 22 en 23 december in de Patronaat, Haarlem. 
Aanvang: 20:30 uur.  Zaal open: 20:00 uur. 
Kaarten: patronaat.nl, 23 euro in de voorverkoop, 26 euro aan de deur.

Kerstsamenzang

Nog niet genoeg van al het zingen? Dan kan je op Kerstavond aansluiten bij het jaarlijks Haarlems Samenzijn op de Grote Markt. Van 23:00 tot 00:00 uur is er een live uitzending van de kerkdienst uit de Grote Kerk St. Bavokerk. Waarna om 0:00 uur de Kerstsamenzang start met een liveband! Wil jij alvast de teksten instuderen voor alle liedjes? Neem dan een kijkje op kerstsamenzang.nl. Het Kerstsamenzang is gratis toegankelijk.

Wil je Kerstavond al eerder swingend beginnen? Dan kan je vanaf 20:30 uur deelnemen aan de Silent Kerst Disco. Hiervoor kan je nu alvast je koptelefoon reserveren voor € 12,42- euro per stuk.

Meer Haerlems Bodem? Lees hier ‘verhalen uit het Dolhuys‘ waarin voormalig bewoners hun verhaal doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here