Een heerlijk concept van Vooges Strand tijdens het WK Voetbal. Daar serveren ze ‘Burgers and Beer’ uit het land van de tegenstanders. Zo kan je letterlijk de concurrentie opeten! Vanaf de eerste wedstrijd tegen Spanje op 13 juni, bij Vooges Strand.

Nog niet bekend met Vooges Strand? Dan is dit een unieke kans om de gezellige sfeer te proeven. De roots van Vooges liggen in Amsterdam. Hier heeft lang een vestiging gestaan, waar het Burgers and Beer concept is begonnen. Dit paste zo goed bij Vooges Strand dat zij al sinds 2006 tijdens het WK, eten serveren uit het land van de tegenstanders. Het strandpaviljoen ziet er strak uit en is modern ingericht. Toch blijft de authentieke ‘paviljoen sfeer’ bewaard! Een prachtige locatie om te vertoeven, ook na het WK.

Vooges Strand Haerlems Bodem 08TS

Burgers, Beer & Brasil
Tijdens alle wedstrijden die Nederland speelt, serveert Vooges Strand voor €15,- een Burger en een Biertje uit het land van de tegenstander. Zo kan je een heerlijke bodem leggen voor de drankjes die volgen. De echte voetbalfanaten komen natuurlijk in een oranje strijdoutfit, wat goed uitkomt, want het paviljoen wordt mooi versierd voor wat extra sfeer!

Vooges-BurgerII

Spanje (13 juni)                                               Australië (18 juni)                                             Chili (23 juni)

Spanish Chorizo Burger with manchego, lettuce, salsa & French fries
Beer:
Cerveza San Miguel
Australian Worker burger with bacon,
egg, little gem, tomato & French fries
Beer:
Foster’s lager
Chilean Beef Burger with guacamole, cheddar, pebre salsa & French fries
Beer:
Cerveza Cristal

De ideale setup
Het gaat natuurlijk om het voetbal, daarom heeft Vooges 2 beamers en een flat screen met HD-kwaliteit klaarstaan. Het geluid gaat over de boxen, dus het is alsof je er echt bij bent! Ben je bang dat je het warm gaat krijgen? Daar is ook aan gedacht. Met doeken en panelen blijft het felle licht buiten en wordt het minder warm binnen. Tel daar een koud biertje bij op en je zit helemaal goed.

Poster_WKVooges3

Weet jij al wie er gaat winnen? Of heb je een goed gevoel voor voetbaluitslagen? Doe dan mee aan de poule van Vooges. Meld je hier aan en zorg dat je voor de eerste wedstrijd de €10,- inleg hebt betaald. Alleen dan ding je mee naar fantastische prijzen. Zo krijgen niet alleen de nummers 1, 2 en 3 het prijzengeld, maar zijn er ook nog 15 prijzen weg te geven. Denk aan een LED TV, een terrasverwarmer of een fles Salvalai Amarone. Wij zien jullie graag daar en proosten alvast op de overwinning!

VOOGES STRAND | BURGERS, BEER & BRASIL – €15,- | W.K. Poule – €10,-!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here