In de voetsporen van zijn zonnige zusje: de Zomermarkt, maken de broeders en broedsters van BOGOTÁ zich op voor de wintereditie van hun vrijmarkt op vrijdag 13 en zaterdag 14 december a.s. op het voormalige BAM-terrein aan de Haarlemmerstraatweg 79 in Halfweg.

Wat is de Bogotá wintermarkt?

de Bogotá wintermarkt

De BOGOTÁ Wintermarkt is een gran oportunidad voor mensen uit de omgeving Haarlem en Amsterdam om kennis te maken met de wereld en het werk van de kunstenaars en creatieve ondernemers die hier sinds de
start van de broedplaats in mei 2017 zijn neergestreken. De marktkramen worden opgesteld in De Werkplaats langs en tussen de container-ateliers en recent opgeleverde muziekstudio’s. Hier vind je unieke kunst, handgemaakte designgeschenken en ambachtsproducten van zo’n dertig onafhankelijke artistieke entrepreneurs. De markt wordt aangevuld met prachtige performances van dans, live-muziek, theater en poezie. Allemaal uitgevoerd door de Bogotanen zelf. Heb jij tijd of zin in een uitstapje, dan is dit de geschikte plek.

Waar vindt het plaats?

de Bogotá wintermarkt

Wintermarkt Broedplaats Bogotá. Vrijdag 13 december (17:00 – 22:00 uur) en zaterdag 14 december (11:00 – 16:00 uur). Toegang is gratis. Het adres is Broedplaats Bogotá, Haarlemmerstraatweg 79, Halfweg. Vragen over de Wintermarkt? Stuur dan een mail naar Merijn van Beusekom via merijn@meurkens.nl. Zie broedplaatsbogota.nl voor het deelnemersoverzicht.

Meer HB? Check hier een nieuw artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here