De zon begint weer te schijnen en dat betekent dat we onze kledingkast weer om kunnen gooien. De winterjassen, ski broeken en dikke coltruien gaan naar boven en de zomerjurkjes, korte broeken en bikini’s komen te voorschijn. Net als elk jaar mist er iets en moet de kledingkast aangevuld worden. Maar hoe vul je deze zo veel mogelijk aan door zo min mogelijk uit te geven? Juist, tweedehands is de oplossing. Duurzaam, modieus en helemaal van deze tijd. Op 25 mei, 2e pinksterdag, organiseert het Patronaat daarom wederom Kledinghal. 

Team Sfeerbeheer, de crea bea hussel hossel groep van het Patronaat die de aankleding en randprogrammering verzorgd bij een tal van Patro’s evenementen, organiseren opnieuw Kledinghal in het Patronaat. De eerste editie voor 3FM Serious Request was mede door de samenwerking met Paswerk een groot succes. Sinds kort heeft Paswerk zijn eigen kringloopwarenhuis met de naam Snuffelmug. Het is een leer-/werkbedrijf waarbij het hergebruik van goederen centraal staat.  De vrijwilligers van Team Sfeerbeheer staan in een rechte lijn met de gedachtegang van de Snuffelmug. Vandaar dat zij de handen weer ineen slaan met Paswerk om op 2e pinksterdag een nieuwe Kledinghal te realiseren.

kledinghal-mannen-haarlem-patronaat-haerlems-bodem

Deze editie van Kledinghal zal in het teken staan van zon, zee en strand, kortom de zomer! Van strandjurken tot sandalen, van mannenblousen tot zomerhoeden. Voor €15,- euro per kilo is het mogelijk om een nieuwe garderobe aan te schaffen en er deze zomer in style bij te lopen. Naast een grote diversiteit aan kleding is er ook een terras. Hier is iedereen welkom voor een glas homemade limonade en kan je je mee te laten slepen met zwoele zomerhits om zo helemaal in de zonnige sferen te komen. Laat de zomer maar komen!

Kledinghal | maandag 25 mei | 12:00-17:00 | Patronaat | Gratis | www.facebook.nl/kledinghal |Facebook Event

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here