Haarlem, de stad waar alle combinaties mogelijk zijn: Cultuur met winkelen, historie met eten en drinken en stad met strand. Om deze mooie features opnieuw uit te lichten, komt ondernemer Michel Noordermeer (eigenaar Kloffie) in samenwerking met BRONX fashion met een Haarlem City Guide.

Kloffie x BRONX Haarlem City Guide
Een eigentijdse gids met daadwerkelijk alle hotspots en fijne initiatieven uit Michel’s en onze stad. Van koffiespots om je dag goed te beginnen, de beste eetgelegenheden tot creatieve slaapplekken. Haarlem heeft het! De spots zijn Michel’s favorieten en natuurlijk de meest inspirerende en toffe spots die je in Haarlem kunt vinden. 
De cityguide wordt het weekend van 10 en 11 september 2016 gelanceerd, samen met de nieuwste collectie footwear van BRONX, bij Kloffie. Een ware kick off van het Fall/Winter fashion seizoen! 
aKloffie-Invite

Dat weekend zal de ultieme shopping experience worden volmaakt door ondernemers uit de buurt. Yoghurt Barn zorgt voor verfrissende yoghurt verrassingen, Jopenkerk zal de dorst lessen met Jopenbiertjes, Table 24 en Toujours zorgen voor de hapjes, Parels komt met een scorpinno apparaat die zij zullen vullen met hun befaamde Scrojitto. Hello, I’m Local hostel en Rubens Burger zijn ook nog leuke plannen aan het smeden. 

Wat: Haarlem City Guide Launch 2016
Wanneer: 10 en 11 september 2016
Waar: KLOFFIE, Kruisstraat 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here