Sinterklaas heeft pas net zijn hielen gelicht, of Kerst komt in volle glorie de hoek om kijken. Kerstliedjes, kerstmarkten, kerstcadeaus… alles ademt Kerst. Zo is de jaarlijkse Kerstmarkt er weer dit weekend in de binnenstad en worden de komende weken meer kerstactiviteiten georganiseerd. Voor het ultieme kerstgevoel moet je volgens Bezoekerscentrum De Kennemerduinen  naar hun evenement Kerst in de duinen, dat op zondag 17 december plaatsvindt.

Een leuk uitje zo net voor de kerstvakantie om met de kids naartoe te gaan. Iedereen is welkom om met een glühwein of warme chocomel in de hand te luisteren naar het shantykoor, over de duurzame kerstmarkt te struinen om de laatste kerstcadeaus te scoren of om zelf aan de slag te gaan en winterse knutsels te maken (tegen een kleine vergoeding).

Van Haerlems Bodem zijn we erbij om achteraf te kunnen meepraten. Mocht het je niet lukken om de 17e vrij te maken, dan kun je dus altijd ons verslag naderhand lezen. Weet je meteen of je echt iets hebt gemist en volgend jaar moet blocken in de agenda.

Gratis toegang | Zeeweg 12 2051 EC Overveen | 17 december | 11.00 – 16.00 uur

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here