De zomervakantie is voorbij en dus is het een mooi moment om je hersenen weer aan het werk te zetten en je kennis een beetje bij te schaven. Zaterdag 14 september organiseert de Vrijwilligersacademie Haarlem & omgeving een open dag om je te informeren over de mogelijkheden die er zijn en je een overzicht te geven van de workshops die de komende maanden op de planning staan. 

Open dag Vrijwilligers Centrum

Wil je meer halen uit jouw vrijwilligerswerk? Of wil je meer verdieping en nieuwe kennis opdoen? Bij de Vrijwilligersacademie vind je een heel divers aanbod van trainingen, workshops en themabijeenkomsten. Het scholingsaanbod is gericht op bijvoorbeeld het ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden, het uitbreiden van vak-gerelateerde kennis en het uitbreiden van verschillende skills die van pas komen als je vrijwilligerswerk doet.

Workshops

Je bent van harte welkom om je te oriënteren en het complete scholingsaanbod van de Vrijwilligersacademie te komen bekijken. Er staan heel veel verschillende en interessante workshops en bijeenkomsten in de planning de komende maanden. Time management, Social Media, Hoe stel ik grenzen en Pitchen als een Pro, we hebben het allemaal! De workshops en trainingen zijn allemaal gratis en worden je aangeboden door Vrijwilligersacademie Haarlem & omgeving en door verschillende partners als de Gemeente Haarlem.

open dag Vrijwilligers Centrum

Het aanbod is bedoeld voor vrijwilligers, actieve burgers, vrijwilligerscoördinatoren, beroepskrachten, mantelzorgers en burgerinitiatieven die in de gemeenten Haarlem en Bloemendaal werken of actief zijn. De Vrijwilligersacademie is onderdeel van Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving.

Datum en tijd: zaterdag 14 september van 13 tot 17 uurLocatie: Haarlem Sámen!, Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem.

Kun je niet wachten en wil je het scholingsaanbod nu al bekijken? Ga dan naar haarlemvoorelkaar.nl/vrijwilligersacademie.

Meer Haarlems Bodem. Check hier Lakshmi die vertelt over haar Haarlemse held.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here