Kom uit de Koelkast: Afl 6 – Philip & Chantal ‘Balk Visch’

0
1418

Eef en Lien zijn twee enthousiaste dames die vanuit de keuken van het Patronaat de artiesten en medewerkers van een gezonde hap voorzien. Voor Haerlems Bodem gaan ze regelmatig langs bij bekende en onbekende Haarlemmers om te kijken wat hij of zij in de koelkast heeft. Deze keer zijn ze op bezoek bij Philip & Chantal van Balk Visch aan ’t Spaarne.

Kom uit de Koelkast: Afl 6 – Philip & Chantal ‘Balk Visch’

Viskraam Balk Visch aan ’t Spaarne is voor Haarlemmers al meer dan zeventig jaar een begrip voor een haring of een kabeljauw. Eef en Lien vonden het hoog tijd worden om eens te kijken wat voor vis de eigenaren in de koelkast hebben liggen.

Kom uit de Koelkast: Afl 6 – Philip & Chantal ‘Balk Visch’
Lekker aan de keukentafel bij Chantal en Philip.

Kom uit de Koelkast

Regelmatig bezoeken Eef & Lien voor Haerlems Bodem nieuwe of gevestigde lunchetablissementen om hun smaakpalet uit te dagen, de bediening te keuren en ook de toiletten van een bezoek te voorzien. Zo komen ze tot een volledige en eerlijke recensie. Dat Eef en Lien niet stil zitten mag duidelijk zijn. Vol overtuiging kwamen ze met het idee om hun kookkunsten te delen. Daarom: ‘Kom uit de Koelkast met Eef & Lien’! Met regelmaat gaan de dames langs bij bekende en onbekende Haarlemmers om te kijken wat hij of zij in de koelkast heeft. Met de restjes die ze vinden maken ze telkens een nieuw gerecht. Check ook de eerste aflevering van ‘Kom uit de Koelkast met Eef & Lien’ met Joshua Baumgarten.

Meer afleveren van ‘Kom uit de Koelkast met Eef & Lien’ via het Youtubekanaal van Haerlems Bodem. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here